καφέ - εστιατόριο

Στην Κυπαρισσία, πόλη ρομαντική και γραφική, εκεί που το βουνό συναντά το γαλάζιο του Ιονίου, στην άκρη της παραλίας βρίσκεται το εστιατόριο-καφέ "Εν Πλώ".

Η εντυπωσιακή του εξωτερική εμφάνιση δεν μένει στην επιφάνεια. Εγγυάται και το βαθύτερο... "χαρακτήρα" του! Ουσιαστικό και πολλά υποσχόμενο, Κερδίζει αμέσως το ενδιαφέρον του επισκέπτη, που θεωρεί πλέον παράλειψη να μην το γνωρίσει από κοντά όταν βρεθεί σε αυτά τα μέρη...

Χαρείτε το ηλιοβασίλεμα ή οποιαδήποτε άλλη ώρα της ημέρας με ποτό καφέ ή γλυκό. Φινέτσα , κομψότητα διακριτική πολυτέλεια και ζεστά χρώματα που απογειώνουν τις αισθήσεις σας. Μουσική που χαλαρώνει και είναι ανάλογη με όλες τις ώρες. Επίσης σας παρέχουμε δωρεάν πρόσβαση στο internet και μια τεράστια γιγαντοοθόνη για να απολαμβάνετε τους ποδοσφαιρικούς αγώνες της ομάδας σας παρέα με μπύρα και γευστικότατες πίτσες.
καφέ

Στο "Εν Πλώ" θα απολαύσετε μοναδικά γαστρονομικά πιάτα μεσογειακής κουζίνας, μαγειρεμένα όλα με το αγνό Μεσσηνιακό ελαιόλαδο, βασισμένα κυρίως στα φρέσκα ψάρια του Ιονίου και από τα χέρια της κυρίας Σωσώς!

Συνοδέψτε Το ούζο ή το κρασί σας με γευστικές ποικιλίες.

Copyright © 2013. All Rights Reserved.   

Design by BTS